STARTSIDA
 FÖRETAGET
 NYA LANSERINGAR
 SORTIMENT
 PRODUCENTER
 PRISLISTA
 RESTAURANG
 ARBETA HOS OSS
 KONTAKT
 INTEGRITETSPOLICY
PRODUCENTER:


Beni di Batasiolo
Vingårdarna är alla placerade i den prisade Barolo-regionen i distrikten
Batasiolo, Morino, Cerequio och Brunate i La Morra; Boscareto och det historiska Briccolina i Serralunga d'Alba; Bricco di Vergne och Zonchetta i Barolo; Tantesi and Bussia Bofani i Monforte d'Alba.

Den verkliga essensen av Beni di Batasiolo kan inte förstås om man inte har sett de vackra vingårdarna i de bästa och mest viktiga byarna i Langhe där de ligger.
På den gamla dialekten betyder ordet "beni" gods eller egendom, och det är idén av det obrytbara bandet mellan bonden och hans vingård som är fångad i namnet Beni di Batasiolo.

Batasiolo gör förutom de kända röda vinerna som är så vältalande för Langhe, Barolo och Barbaresco, en Barbera d'Alba Sovrana och Dolcetto d'Alba Bricco di Vergne, likväl som lysande vita viner som Moscato d'Asti Bosc dela Rei, Langhe Chardonnay Morino och Gavi del Comune di Gavi. Denna magnifika uppställning blir komplett med de eleganterna vinerna Batasiolo Metodo Classico millésimé och den exklusiva Moscato Passito Muscatel Tard.

Barolo är huvudnumret i produktionen här. Beni di Batasiolo kan stolt presentera fem olika Cru som växer på bergen i Barolo, Monforte, Serralunga och La Morra: Barolo Bussia Vigneto Bofani, Barolo Boscareto, Barolo Cerequio, Barolo Brunate, och den stora prisvinnaren, Barolo Briccolina.


Barolo Cru Collection Case


www.batasiolo.com/engCAROVIN AB, BOX 24005, 104 50 STOCKHOLM, SWEDEN. PHONE: +46 8-505 515 00 FAX: +46 8 651 09 96