0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Beni di Batasiolo

Familjen Dogliani har jobbat inom vinvärlden i fem generationer i Italiens distrikt Langhe, vars vingårdar har bidragit enormt till att göra italienska viner berömda över hela världen. Vingårdarna är alla placerade i den prisade Barolo-regionen i distrikten Batasiolo, Morino, Cerequio och Brunate i La Morra Boscareto och det historiska Briccolina i Serralunga d'Alba Bricco di Vergne och Zonchetta i Barolo Tantesi and Bussia Bofani i Monforte d'Alba.

Den verkliga essensen av Beni di Batasiolo kan inte förstås om man inte har sett de vackra vingårdarna i de bästa och mest viktiga byarna i Langhe där de ligger.
På den gamla dialekten betyder ordet "beni" gods eller egendom, och det är idén av det obrytbara bandet mellan bonden och hans vingård som är fångad i namnet Beni di Batasiolo.

Batasiolo gör förutom de kända röda vinerna som är så vältalande för Langhe, Barolo och Barbaresco, en Barbera d'Alba Sovrana och Dolcetto d'Alba Bricco di Vergne, likväl som lysande vita viner som Moscato d'Asti Bosc dela Rei, Langhe Chardonnay Morino och Gavi del Comune di Gavi. Denna magnifika uppställning blir komplett med de eleganterna vinerna Batasiolo Metodo Classico millésimé och den exklusiva Moscato Passito Muscatel Tard.

Barolo är huvudnumret i produktionen här. Beni di Batasiolo kan stolt presentera fem olika Cru som växer på bergen i Barolo, Monforte, Serralunga och La Morra: Barolo Bussia Vigneto Bofani, Barolo Boscareto, Barolo Cerequio, Barolo Brunate, och den stora prisvinnaren, Barolo Briccolina.

Batasiolo Barbaresco DOCG Röda viner, Italien , 289:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år