0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Castelvecchio

Castelvecchio, det gamla slottet, har som namnet antyder en lång historia. Redan på 700-talet fanns en befästning här. Under den österrikisk-ungerska eran på 1500-talet stod egendomen på sin höjdpunkt.

Under första och andra världskriget förstördes mycket av både byggnader och vingårdar. Egendomen har nu återuppstått i sin forna glans och vingårdarna på ca 30 ha har återplanterats på den hårda kalkstensplatån med hjälp av grävmaskiner och konstbevattning från underjordiska vattenreservoarer har letts dit. Ingen möda har sparats för att skapa de viner som får sin fantastiska karaktär av den speciella jordmånen med kalk och järnoxid. Vingårdarna har återplanterats på den hårda kalkstensplatån med hjälp av grävmaskiner, konstbevattning från underjordiska vattenreservoarer har letts dit. Ingen möda har sparats för att skapa de viner som får sin fantastiska karaktär av den speciella jordmånen med kalk och järnoxid.
Även vinkällaren är i dag helt modern med rostfria tankar, temperaturreglering och en nyutgrävd underjordisk källare där lagring av vinet sker i franska barriquer (ekfat).

Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år