0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Cave de Tain

Cave de Tain börjar sin historia 1933 då Louis Gambert som tillsammans vinodlare runt om i Hermitage och Crozes-Hermitage startade ett kooperativ.

Cave de Tains egendom ligger belägen i hjärtat av Hermitage och tillsammans med sina vinodlare verkar dom både på Rhonedalens östra och västra sida.
På dess östra sida finns odlingarna i Hermitage och Crozes-Hermitage och på den västra sida i Saint-Joseph, Cornas och Saint-Péray. Från cru-vingårdar från de olika lägena erbjuder vinodlarna en oöverträffande variation av olika terroir.

Tillsammans är dom pionjärer och ledande inom många områden och idag med många unga vinmakare i spetsen som tar med sig både arv och traditioner från tidigare generationer men arbetar samtidigt innovativt och investerar i ny teknik.
Dom var bland annat grundare och drivande i skapandet av certifieringen Vignerons en Development Durable, VDD, 2009 som är den första franska certifieringen att kombinera hållbar odling och företagens sociala ansvar. Detta har blivit en populär certifiering bland många franska producenter, stora som små.

Crozes-Hermitage Nobles Rives Röda viner, Frankrike , 219:- inkl moms
Marsanne Première Note Vita Viner, Frankrike , 119:- inkl moms
Saint-Joseph Esprit de Granit Röda viner, Frankrike , 329:- inkl moms
Saint-Joseph Nobles Rives Vita Viner, Frankrike , 279:- inkl moms
Syrah Première Note Röda viner, Frankrike , 119:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år