0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Château Angludet

Château Angludets historia går tillbaka ända till 1100-talet och slottet är en av de äldsta vinegendomarna i Médocregionen, dess namn härrör från Bertrand d'Angludet som var riddare, adelsman och ägare av egendomen på 1150-talet.

Angludet är idealiskt placerat på en platå av grus från Garonne och överblickandes Girondes flodmynning. Dess terroir med grusig och sandig jordmån förbättrar dräneringen i jorden, vilket är en nyckelfaktor till att öka koncentrationen, finessen och elegansen i vinerna.

Benjamin Sichel sköter sedan 1989 Château Angludets 32 hektar stora AOC Margaux-vingård som är planterad med 55% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot och 10% Petit Verdot.
Château Angludet skapar perfekt balanserade viner med stor finess och komplexitet. Det är Benjamin Sichel du ser på den lilla bilden till vänster, fotograferad av Franck Brunet d'Aubiac. Bilden ovan är tagen av Didier Fosse. Angludet är idealiskt placerat på en platå av grus från Garonne och överblickandes Girondes flodmynning. Dess terroir med grusig och sandig jordmån förbättrar dräneringen i jorden, vilket är en nyckelfaktor till att öka koncentrationen, finessen och elegansen i de slutgiltiga vinerna. Benjamin Sichel sköter sedan 1989 Château Angludets 32 hektar stora AOC Margaux vingård som är planterad med 55% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot och 10% Petit Verdot.

Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år