0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Dorrance Wines

Vins d´Orrance grundades av fransmannen Christophe Durand 2001.
Vinerna görs hos High Constantia och druvorna hämtas dels från Simonsberg i Stellenbosch, som anses vara ett av Sydafrikas bästa områden för Syrah, medan Chardonnay tas på närmare håll i det svalare Constantia och Chenin Blanc tas från bushvines i Simonsberg.

Vin d'Orrance har släppt tre viner, en Syrah Cuvée Ameena, en Chardonnay Cuvée Anaïs och en Chenin Blanc Kama.
Christophe, som kommer från en calvadosproducerande familj i Normandie, kom till Kapstaden 1995 och arbetade på bl a The Winery innan han etablerade sig som egen vinmakare.

Dottern Ameena fick ge namn åt premiärvinet 2001 och det följdes upp ett par år senare av Cuvée Anaïs, tillägnad lillasystern Anaïs. Den begänsade produktionen är uppdelad på 70% rött och 30% vitt, och siktet är inställt på en Rhôneblandning.
Vi kan också nämna att Vins d'Orrance Chadonnay serverades på Prins Albert och Furstinnan Charlene Wittstocks bröllop i Monaco den 1 juli 2011. Vins d´Orrance grundades av fransmannen Christophe Durand 2001.
Vinerna görs hos High Constantia och druvorna hämtas dels från Simonsberg i Stellenbosch, som anses vara ett av Sydafrikas bästa områden för Syrah, medan Chardonnay tas på närmare håll i det svalare Constantia och Chenin Blanc Kama tas från bushvines i Simonsberg.

Vin d'Orrance har släppt tre viner, en Syrah Cuvée Ameena en Chardonnay Cuvée Anaïs och en Chenin Blanc Kama.
Christophe, som kommer från en calvadosproducerande familj i Normandie, kom till Kapstaden 1995 och arbetade på bl a The Winery innan han etablerade sig som egen vinmakare.

Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år