0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Hahn Winery

Hahn Family Wines är en familjeägd vingård belägen i Santa Lucia Highlands AVA i Monterey County, Kalifornien. Vingården grundades 1980 av Nicolaus "Nicky" Hahn och hans fru Gaby. Idag drivs vingården av deras son, Philip Hahn, som nu är president.

Hahn Family Wines har ett starkt engagemang för hållbara och ansvarsfulla jordbruksmetoder. De använder en rad olika tekniker för att minimera sin miljöpåverkan, inklusive kompostering, täckskörd och minskad vattenanvändning. Dessutom är vingården certifierad hållbar av California Sustainable Winegrowing Alliance.

Hahn Family Wines har varit SIP-certifierade sedan 2008, vilket innebär att de har visat ett engagemang för hållbara och ansvarsfulla jordbruksmetoder i över ett decennium. Vingården har implementerat en rad hållbarhetsåtgärder, som att använda täckgrödor för att förbättra markens hälsa, att spara vatten genom droppbevattning och markfuktighetssensorer, och använda naturliga skadedjursbekämpningsmetoder som insektsplantering och nyttiga insekter.
Förutom miljöfördelarna med SIP-certifiering innehåller programmet även sociala och gemenskapsstandarder, såsom rättvisa arbetsmetoder och samhällsengagemang.

Vingården producerar en rad viner, inklusive Chardonnay, Pinot Noir och Grenache. Deras flaggskeppsvin är Hahn SLH Pinot Noir, som är gjord på druvor som odlas i Santa Lucia Highlands. Detta vin är känt för sin balans mellan frukt och kryddor, med smaker av svarta körsbär, plommon och kryddnejlika.

Hahn Family Wines är en respekterad producent av högkvalitativa viner med ett starkt engagemang för hållbara och ansvarsfulla jordbruksmetoder.

Hahn Chardonnay Vita Viner, USA , 179:- inkl moms
Hahn Pinot Noir Röda viner, USA , 179:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år