0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Lapostolle

Lapostolle är en välkänd vinproducent som är baserad i Colchagua-dalen i Chile. Det grundades 1994 av Alexandra Marnier-Lapostolle, en medlem av den franska familjen som äger och producerar Grand Marnier-likör.
Idag är det den sjunde generationen, Charles de Bournet, som står i spetsen för vineriet.

Lapostolles fokus ligger på att producera högkvalitativa, terroirdrivna viner med hjälp av ekologiska och biodynamiska jordbruksmetoder. Vingården har ett starkt engagemang för hållbarhet, och de arbetar för att minimera sin miljöpåverkan genom metoder som vattenvård och användning av naturliga skadedjursbekämpningsmetoder.

Vingården producerar en rad viner, inklusive deras signatur Clos Apalta, som är en blandning av Carmenere, Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot. Detta vin har fått många utmärkelser och anses allmänt vara ett av Chiles bästa viner.

Förutom deras fokus på vinproduktion har Lapostolle också etablerat en stiftelse för att stödja utbildning, hälsa och konst i Colchagua-dalen. Stiftelsen arbetar för att förbättra livskvaliteten för lokalsamhällen och främja en hållbar utveckling i regionen.

Clos Apalta Röda viner, Chile , 1 474:- inkl moms
Cuvée Alexandre Cabernet Sauvignon Röda viner, Chile , 239:- inkl moms
Lapostolle Apalta Röda viner, Chile , 179:- inkl moms
Lapostolle La Parcelle 8 Vieilles Vignes Apalta DO Röda viner, Chile , 1 249:- inkl moms
Lapostolle Pisco Sprit, Chile , 439:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år