0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Lapostolle

Lapostolle Wines grundades 1994 av Alexandra Marnier-Lapostolle och hennes make Cyril de Bournet. För Alexandra Marnier-Lapostolle är det en välbekant bransch, hennes farfars far grundade den världsberömda likörfabriken som ännu bär hans namn. I samma anda av dedikation och kvalitét uppfördes Lapostolle wines, där ambitionen har varit att med hjälp av fransk erfarenhet och den fantastiska terroiren i Chile producera viner i världsklass.

Lapostolles anseende är mycket högt. Vinmakaren heter Michel Friou och har tidigare arbetat på Chateau Margaux och Cape Mentelle. Konsult är den välkände franske önologen Michel Rolland. Företaget äger 370 hektar fördelat på tre olika vingårdar (Casablanca, Cachapoal och Colchagua), druvsorterna som odlas är huvudsakligen franska. Precis som på så många andra ställen i Chile växer druvorna på oympade druvstockar. Detta är möjligt eftersom Chile är en av de få platser i världen som varit förskonade från den fruktade vinlusen.

Cuvée Alexandre Cabernet Sauvignon Röda viner, Chile , 234:- inkl moms
Cuvée Alexandre Syrah Röda viner, Chile , 234:- inkl moms
Grand Sel Petit Verdot Röda viner, Chile , 142:- inkl moms
Lapostolle Le Rouge Röda viner, Chile , 176:- inkl moms
Lapostolle Pisco Sprit, Chile , 369:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år