0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Opus One

Opus One är resultatet av två män som förverkligade sin dröm: Baron Philippe de Rothschild från Chateau Mouton Rothschild i Bordeaux och Napa Valley-legenden Robert Mondavi. Tillsammans satte de ut för att skapa ett enda vin tillägnat jakten på kompromisslös kvalitet. Detta unika uppdrag formar varje årgång idag och i kommande generationer.

Druvorna till Opus One kommer från fyra olika vingårdar som alla ligger inom gränserna för Oakville AVA. Två av gårdarna ligger i den berömda To Kalon-vingården, och de två andra, River och Ballestra, gränsar direkt till vineriet. Totalt äger man 170 ha.

Både traditionella och moderna metoder används för att på bästa sätt säkerställa att de fem odlade druvsorterna håller högsta kvalité! I regel lagras vinet 18 månader på fat och därefter ytterligare 15 månader i flaska, innan det årliga släppet den 1a oktober.

Overture Röda viner, USA , 1 639:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år