0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Quinta da Lixa - Sociedade Agrícola, Lda

Quinta da Lixa är ett levande arv till den passion som familjen Meireles alltid har haft för Vinho Verde.

Den här familjen har ett antal affärsintressen och medan det fortfarande ägdes av vingårdarna kring den lilla staden Vila da Lixa, beslöt dem 1986 att inrätta ett litet företag, och det blev det som nu kallas Quinta da Lixa - Sociedade Agrícola, Lda. I början hade de en bulkproduktion, men det blev snart klart att deras kvalitet och popularitet var sådan att det var en förutsättning att buteljera sitt vin och istället sälja flaskvis. Ökningen i produktionen gjorde det nödvändigt att bygga nya anläggningar för att ersätta det ursprungliga vineriet. Det var inte längre möjligt att säkerställa de nya volymer som Quinta da Lixa stod inför i de gamla lokalerna.

År 1999 köpte Quinta da Lixa en ny fastighet, Quinta de Sanguinhedo. Tjugo av trettio hektar planterades det vinrankor på. Företaget har för närvarande totalt 105 hektar , spritt över dessa gårdar, Quinta da Lixa, Quinta da Corredoura, Quinta do Souto, Quinta Nova, Quinta de Sanguinhedo och Quinta dos Lagareiros.

Quinta da Lixa Escolha Vita Viner, Portugal , 104:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år