0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Vie di Romans

Egendomens namn betyder "Romarnas vägar" och dessa drog även genom denna del, Friuli-Venezia Giulia, i nordöstra hörnet av Italien, här gränsande till Österrike och Slovenien. Adressen till Vie di Romans är närmare bestämt Mariano del Friuli, Gorizia och ägaren Gianfranco Gallo gör här viner under DOC Friuli Isonzo (söder om lika berömda DOC Collio) som hör till de allra bästa i Italien. Ja, i hela världen om man ska tro Robert Parker, som lovprisar vinernas briljanta torra, friska stil, "rena som en bergsbäck, med laserlik frisk precision och vital frukt, odiskutabelt eleganta".

Paradnumren här är vita viner, främst av Sauvignon Blanc och Chardonnay, som görs både med och utan ek, med tillnamnen Piere respektive Ciampagnis Vieris för de oekade varianterna. Dessimis är en högklassig eklagrad Pinot Grigio och Isonzo Rosso Voos dai Ciamps en bordeauxblandning dominerad av Merlot, Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc som också platsar på högsta nivå i Italien.

Ciampagnis Chardonnay 2020 Vita Viner, Italien , 269:- inkl moms
DUT UN Vita Viner, Italien , 454:- inkl moms
FLORS DI UIS Vita Viner, Italien , 294:- inkl moms
Vieris Sauvignon Vita Viner, Italien , 289:- inkl moms
Vieris Sauvignon 2017 Vita Viner, Italien , 350:- inkl moms
Välkommen till Carovin AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år